Je beoordeling helpt ons om beter te worden.

We zijn altijd dankbaar voor feedback, want achter elke beoordeling staat een ervaring die voor ons telt en die ons helpt onze prestaties te verbeteren. We werken samen met Trustpilot om feedback te verzamelen en te verstrekken.

Op deze pagina leggen we uit hoe beoordelingen worden gemaakt om je te helpen deze te classificeren.

 

Welke soorten beoordelingen zijn er?

We maken onderscheid tussen een algemene service beoordeling van premiumXL en een specifieke productbeoordeling.
Met de service beoordeling geeft je ons feedback over je algehele indruk. Werkte alles goed? Ben je tevreden over ons als bedrijf?
Met de productbeoordeling laat je ons weten wat je van een van onze vele producten vindt.

 

 

Hoe kunnen beoordelingen worden ingediend?


Service beoordelingen

Service beoordelingen kunnen op twee manieren worden ingediend.
We vragen alle klanten actief om ons te vertellen over hun ervaring met premiumXL. Hiervoor sturen we je een e-mail met een link naar Trustpilot nadat je je bestelling hebt geplaatst. Daar heb je de mogelijkheid om je ervaringen met ons te delen. Alle beoordelingen op basis van een bestelling zijn gemarkeerd als "Geverifieerd" op Trustpilot.
Je hebt ook de mogelijkheid om je ervaring met premiumXL direct op de Trustpilot-website te delen. Dit is niet noodzakelijkerwijs gebaseerd op een specifieke volgorde. Dienovereenkomstig zijn deze beoordelingen niet gemarkeerd als "Geverifieerd".

 

Productbeoordelingen

Productbeoordelingen zijn gebaseerd op echte ervaringen met onze producten. Wanneer je een product bestelt, sturen we je een link waarmee je dit product kunt beoordelen op Trustpilot. Het is niet mogelijk om een product te beoordelen zonder voorafgaande transactie.
Als online retailer verkopen wij onze producten ook via andere platforms. We importeren de hier aangemaakte productreviews regelmatig naar Trustpilot. Deze geïmporteerde productrecensies worden op Trustpilot gemarkeerd als "Reviews werden verzameld via premiumXL".

 

Recensies weergegeven op onze website

De laatste beoordelingen worden altijd direct weergegeven op onze website. Transparantie is belangrijk voor ons, dus we verwijderen geen beoordelingen en betalen niet voor beoordelingen. 

 

Hoe wordt de weergegeven overall rating (TrustScore) bepaald?

Trustpilot berekent een zogenaamde TrustScore op basis van de ontvangen beoordelingen. 
Informatie over hoe de TrustScore wordt berekend, vindt u op de volgende link:
https://support.trustpilot.com/hc/nl/articles/-Wat-is-een-TrustScore-en-sterrenscore-precies-


Het algemene beoordelingsbeleid van Trustpilot kan worden bekeken op de volgende link:
www.trustpilot.com/trust/how-reviews-work

 

 

 

loader
Bezig met laden...